Mycie i dezynfekcja urządzeń udojowych

Fermy bydła

 

Nawet niewielka ilość mleka pozostawiona w jakimkolwiek urządzeniu prowadzi do gromadzenia się osadów oraz namnażania bakterii, które powodują spadek jakości mleka. Mycie instalacji udojowej powinno odbywać się w temperaturze 60-70°C z użyciem środków chemicznych. Dezynfekcja przeprowadzona przy pomocy odpowiedniej jakości preparatów usuwa nie tylko wszystkie pozostałości mleka, ale przede wszystkim bakterie i osady mleczne: osad z tłuszczu i białka, osad mineralny.

Mycie instalacji udojowej powinno odbywać się w temperaturze 60-70°C z użyciem  najwyższej jakości środków chemicznych.

SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI

Jesteś zainteresowany współpracą? Skontaktuj się z naszym działem handlowym. Nasz dział handlowy sprawnie przeprowadzi Cię przez wybraną ofertę oraz dobierze rozwiązania dopasowane do Twoich potrzeb.