Mycie pianowe i dezynfekcja alkaliczna
Branża mięsna

Jednymi z najważniejszych czynników gwarantujących bezpieczną i zdrową żywność są higiena i czystość. Oprócz dobrze dobranych preaparatów jest bardzo ważna technika mycia. Zakłady produkujące mięso i przetwarzające mięso zużywają ogromną ilość wody podczas procesu mycia, aby móc na tym zaoszczędzić warto zadbać o jakościowe preparaty.
Do mycia pianowego i dezynfekcji alkalicznej szczególnie polecamy: Mulomir, Mulomir HD, Desmir Super, Foam Chlor Save
Alkaliczny, pianowy środek na bazie wodorotlenku sodu i aktywnego chloru
-
Do usuwania metodą pianową zanieczyszczeń białkowych i tłuszczowych ze wszystkich maszyn
-
Wykazujący właściwości dezynfekujące dla mytych powierzchni
-
Przeznaczony do mycia w zakładach przemysłu rolno – spożywczego
-
Nadaje się do mycia powierzchni ze stali nierdzewnej, z tworzyw sztucznych
-
Czas kontaktu 15 minut
-
Temperatura 20 - 45°C
Zastosowanie
Przeznaczony jest do usuwania metodą pianową zanieczyszczeń białkowych i tłuszczowych ze wszystkich maszyn, urządzeń produkcyjnych, wózków transportowych, ścian i posadzek w zakładach przetwórstwa spożywczego po uprzednim usunięciu mechanicznym pozostałości stałych. Wybiela przebarwienia spowodowane używaniem przypraw. Usuwa ślady krwi.
Płynny, alkaliczny, pianowy środek na bazie wodorotlenku sodu i aktywnego chloru
-
Wykazuje właściwości dezynfekujące dla mytych powierzchni
-
Przeznaczony jest do usuwania metodą pianową zanieczyszczeń białkowych i tłuszczowych
-
Nadaje się do wszystkich maszyn, urządzeń produkcyjnych, wózków transportowych, ścian i posadzek w zakładach przetwórstwa spożywczego po uprzednim usunięciu mechanicznym pozostałości stałych.
-
Czas kontaktu 15 minut
-
Temperatura 20 - 45°C
Zastosowanie
Przeznaczony jest do usuwania metodą pianową zanieczyszczeń białkowych i tłuszczowych ze wszystkich maszyn, urządzeń produkcyjnych, wózków transportowych, ścian i posadzek w zakładach przetwórstwa spożywczego po uprzednim usunięciu mechanicznym pozostałości stałych. Wybiela przebarwienia spowodowane używaniem przypraw. Usuwa ślady krwi. Po zastosowaniu nie pozostawia białych nalotów na mytych powierzchniach.
Neutralny preparat do ręcznego i pianowego mycia
-
Skoncentrowany neutralny środek myjący do mycia maszyn, drobnego sprzętu
-
Do ręcznego mycia naczyń kuchennych, stołowych, szklanych, metalowych, emaliowanych itp.
-
Używany w zakładach przetwórstwa spożywczego oraz w miejscach obrotu żywnością
-
Czas kontaktu 5-30 minut
-
Temperatura 20°C
Zastosowanie
Przeznaczony jest do ręcznego usuwania zanieczyszczeń białkowych i tłuszczowych ze wszystkich maszyn, urządzeń produkcyjnych, drobnego sprzętu produkcyjnego w zakładach przetwórstwa spożywczego po uprzednim usunięciu mechanicznym pozostałości stałych. Wykazuje bardzo dobre właściwości odtłuszczające Preparat mocno skoncentrowany, wydajny
Płynny, alkaliczny, pianowy środek zawierający inhibitor korozji na bazie wodorotlenku potasu i aktywnego chloru
-
Wykazuje właściwości sanityzujące dla mytych powierzchni
-
Zawiera inhibitor korozji
-
Nadaje się do mycia powierzchni ze stali nierdzewnej, z tworzyw sztucznych, materiałów ceramicznych
-
Czas kontaktu 15 minut
-
Temperatura 20 - 45°C
Zastosowanie
Przeznaczony jest do usuwania metodą pianową zanieczyszczeń białkowych i tłuszczowych ze wszystkich maszyn, urządzeń produkcyjnych, wózków transportowych, ścian i posadzek w zakładach przetwórstwa spożywczego po uprzednim usunięciu mechanicznym pozostałości stałych. Wybiela przebarwienia spowodowane używaniem przypraw. Usuwa ślady krwi. Po zastosowaniu nie pozostawia białych nalotów na mytych powierzchniach.
Dozowanie
Stężenie od 1% -5%
Opakowanie
25 kg, 250 kg, 1250 kg
Pliki do pobrania
SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI
Jesteś zainteresowany współpracą? Skontaktuj się z naszym działem handlowym. Nasz dział handlowy sprawnie przeprowadzi Cię przez wybraną ofertę oraz dobierze rozwiązania dopasowane do Twoich potrzeb.