Mycie komór wędzarniczych i smażalników

Convinies

 

Nowoczesne komory wędzarnicze to w pełni zautomatyzowane urządzenia. Pomimo to niezwykle ważna jest ich odpowiednia higiena, gwarantująca jakość i bezpieczeństwo produktów poddawanych obróbce termicznej. Produkty wędzone są doskonałym przykładem produktów, które często są jednoporcjowe i można je zjeść w trakcie przerwy w pracy. Przygotowywane są w nowoczesnych, zaawansowanych technologicznie urządzeniach przeznaczonych do obróbki żywności – komorach wędzarniczych. Pozwalają one na kontrolę procesu wędzenia na każdym jego etapie. Wchodzące w skład tego urządzenia wózki wędzarnicze wymagają dokładnego mycia.

Najbardziej odpowiednimi preparatami są: Veromir, Veromir APG, Foam Plus, Mulomir CIP

Veromir

VEROMIR

Alkaliczny silnie pieniący się preparat

Sprawdź produkt

VEROMIR APG

Alkaliczny silnie pieniący się preparat

Sprawdź produkt
FOAM PLUS

FOAM PLUS

Alkaliczny silnie pieniący się preparat

Sprawdź produkt
MULOMIR CIP-R

MULOMIR CIP

Silnie alkaliczny, niepienny preparat, do mycia w układach CIP

Sprawdź produkt

SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI

Jesteś zainteresowany współpracą? Skontaktuj się z naszym działem handlowym. Nasz dział handlowy sprawnie przeprowadzi Cię przez wybraną ofertę oraz dobierze rozwiązania dopasowane do Twoich potrzeb.