Mycie i dezynfekcja urządzeń udojowych
Fermy bydła
Nawet niewielka ilość mleka pozostawiona w jakimkolwiek urządzeniu prowadzi do gromadzenia się osadów oraz namnażania bakterii, które powodują spadek jakości mleka. Mycie instalacji udojowej powinno odbywać się w temperaturze 60-70°C z użyciem środków chemicznych. Dezynfekcja przeprowadzona przy pomocy odpowiedniej jakości preparatów usuwa nie tylko wszystkie pozostałości mleka, ale przede wszystkim bakterie i osady mleczne: osad z tłuszczu i białka, osad mineralny.
Mycie instalacji udojowej powinno odbywać się w temperaturze 60-70°C z użyciem najwyższej jakości środków chemicznych. Polecamy: Mulomir I, CID MIR PA.
MULOMIR I
Alkaliczny niepieniący się preparat myjąco-dezynfekujący z aktywnym chlorem
Sprawdź produktSKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI
Jesteś zainteresowany współpracą? Skontaktuj się z naszym działem handlowym. Nasz dział handlowy sprawnie przeprowadzi Cię przez wybraną ofertę oraz dobierze rozwiązania dopasowane do Twoich potrzeb.