Mycie pianowe i dezynfekcja alkaliczna
Produkcja mleczarska
Mycie pianowe zyskuje coraz większą popularność dzięki swojej skuteczności. Na powierzchnię zabrudzoną rozprowadzamy środek myjący czy dezynfekcyjny w postaci piany. Zetknięcie z powierzchnią powoduje pękanie pęcherzyków powietrza oraz uwalnianie się preparatu. Zanieczyszczone powierzchnie są zwilżane środkiem, a następnie usuwane. Metoda ta polecana jest szczególnie do mycia powierzchni pionowych np: ściany, zewnętrzne elementy urządzeń.
Najczęściej w produkcji mleczarskiej stosowane jest mycie wielostopniowe, które uwzględnia wykorzystanie środków alkalicznych oraz kwaśnych, oddzielonych od siebie płukaniem. Sprawdź takie produkty jak: Mirodez, Mulomir HD, Desmir Super, Mulomir Safe, Mulomir Extra
MULOMIR HD
Płynny, alkaliczny, pianowy środek na bazie wodorotlenku sodu i aktywnego chloru
Sprawdź produktFOAM CHLOR SAVE
Alkaliczny, pianowy środek zawierający inhibitor korozji na bazie wodorotlenku potasu i aktywnego chloru
Sprawdź produktSKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI
Jesteś zainteresowany współpracą? Skontaktuj się z naszym działem handlowym. Nasz dział handlowy sprawnie przeprowadzi Cię przez wybraną ofertę oraz dobierze rozwiązania dopasowane do Twoich potrzeb.