Mycie komór wędzarniczych i smażalników
Convinies
Nowoczesne komory wędzarnicze to w pełni zautomatyzowane urządzenia. Pomimo to niezwykle ważna jest ich odpowiednia higiena, gwarantująca jakość i bezpieczeństwo produktów poddawanych obróbce termicznej. Produkty wędzone są doskonałym przykładem produktów, które często są jednoporcjowe i można je zjeść w trakcie przerwy w pracy. Przygotowywane są w nowoczesnych, zaawansowanych technologicznie urządzeniach przeznaczonych do obróbki żywności – komorach wędzarniczych. Pozwalają one na kontrolę procesu wędzenia na każdym jego etapie. Wchodzące w skład tego urządzenia wózki wędzarnicze wymagają dokładnego mycia.
Najbardziej odpowiednimi preparatami są: Veromir, Veromir APG, Foam Plus, Mulomir CIP
SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI
Jesteś zainteresowany współpracą? Skontaktuj się z naszym działem handlowym. Nasz dział handlowy sprawnie przeprowadzi Cię przez wybraną ofertę oraz dobierze rozwiązania dopasowane do Twoich potrzeb.