Mycie ręczne i dezynfekcja natryskowa
Branża mięsna
Mycie ręczne odbywa się w sposób mechaniczny najczęściej za pomocą szczotki czy skrobaczki. Tego typu metoda jest powszechna w przypadku czyszczenia linii produkcyjnych. Dzięki temu, usuwane są zabrudzenia, które nie mogły być usunięte stosując inne omawiane technologie. Wadą tego rozwiązania jest nie tylko czas – szacuje się, że człowiek może oczyścić 0,1 – 0,2 m2 powierzchni/minutę. Nie jest również możliwa do zastosowania w zbiornikach zamkniętych. Doskonałym uzupełnieniem tej metody jest dezynfekcja natryskowa.
Do mycia ręcznego i do dezynfekcji natryskowej w branży mięsnej polecamy: Desmir, Desmir Super, Ixomir, Mulomir I.
DESMIR
Koncentrat, płynny neutralny preparat myjący o działaniu odtłuszczającym do mycia ręcznego i pianowego
Sprawdź produktMULOMIR I
Alkaliczny niepieniący się preparat myjąco-dezynfekujący z aktywnym chlorem
Sprawdź produktSKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI
Jesteś zainteresowany współpracą? Skontaktuj się z naszym działem handlowym. Nasz dział handlowy sprawnie przeprowadzi Cię przez wybraną ofertę oraz dobierze rozwiązania dopasowane do Twoich potrzeb.