Czas zabrudzenia – co to jest DHT i jakie ma znaczenie przy walidacji?
Przeprowadzając walidację, należy uwzględnić czas zabrudzenia, czyli czas, który upływa pomiędzy zakończeniem produkcji a rozpoczęciem czyszczenia....
4 września 2022
Przeprowadzając walidację, należy uwzględnić czas zabrudzenia, czyli czas, który upływa pomiędzy zakończeniem produkcji a rozpoczęciem czyszczenia....
4 września 2022
Dla trzody chlewnej największym zagrożeniem jest ASF, czyli afrykański pomór świń. Wirus ten jest odporny na różnego rodzaju czynniki zewnętrzne. W zależności od tego, w jakim środowisku się znajdz...
22 sierpnia 2022
Każda hodowla zwierząt niesie za sobą ryzyko wystąpienia chorób zakaźnych. Nie inaczej jest w przypadku drobiu, któremu w szczególności zagraża ptasia grypa. Niestety wykryte ognisko zakażenia tą ch...
19 sierpnia 2022
Dla każdego hodowcy drobiu priorytet stanowi zdrowie i dobra kondycja zwierząt, co ma bezpośredni wpływ na osiągane przez niego zyski. W tym celu należy nie tylko zapewnić kurom odpowiednie warunki, ale ...
19 sierpnia 2022
Wędzenie przemysłowe to zabieg technologiczny zachodzący w specjalnych komorach wędzarniczych lub wędzarniczo-parzelniczych, który oprócz nadaniu wyjątkowych właściwości poddawanym obróbce surowcom ...
3 sierpnia 2022
Ilość wody, jaka wykorzystywana jest w przemyśle do wyprodukowania poszczególnych przedmiotów czy produktów spożywczych, dla niejednej osoby może okazać się szokująca....
27 lipca 2022
Zapisz się do naszego newslettera, aby być na bieżąco z nowościami produktowymi, nadchodzącymi wydarzeniami i biuletynami. Nie przegap żadnej ważnej informacji – dołącz do naszej społeczności już dziś!
Klikając przycisk „Zapisz się”, potwierdzasz, że zgadzasz się z naszym Regulaminem