OXYMIR

OXYMIR

Płyn do mycia i sanityzacji powierzchni kontaktujących się z żywnością, dodatek do wody płuczącej w zakładach przemysłu rolno - spożywczego

OXYMIR jest preparatem na bazie nadtlenku wodoru 35g/100g dodawanym do wody płuczącej, oraz do sanityzacji zbiorników i rurociągów
mających kontakt z żywnością w zakładach przetwórstwa rolno-spożywczego.

 


 

Jesteś zainteresowany?

Zapytaj o produkt

Zastosowanie

• Sanityzacja urządzeń i powierzchni, pomieszczeń produkcyjnych.

• Dodatek do wody płuczącej produkty w przemyśle mięsnym, drobiarskim i warzywnym.

• Wzmacnia właściwości myjące roztworów preparatów opartych na wodorotlenkach sodu i potasu.

 


 

Stężenia Od 2% - 10%
Temperatura 20°C
Czas kontaktu 5 - 15 minut

Zapisz się do newslettera

Zapisz się do naszego newslettera, aby być na bieżąco z nowościami produktowymi, nadchodzącymi wydarzeniami i biuletynami. Nie przegap żadnej ważnej informacji – dołącz do naszej społeczności już dziś!

    Klikając przycisk „Zapisz się”, potwierdzasz, że zgadzasz się z naszym Regulaminem

    Newsletter

    Cenimy prywatność użytkowników

    Używamy plików cookie, aby poprawić jakość przeglądania, wyświetlać reklamy lub treści dostosowane do indywidualnych potrzeb użytkowników oraz analizować ruch na stronie. Kliknięcie przycisku „Akceptuj wszystkie” oznacza zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookie.