Higiena osobista

Branża mięsna

 

W branży mięsnej bardzo dużą uwagę odgrywa higiena osobista pracowników, można powiedzieć, że higiena jest podstawą sukcesu każdego zakładu mięsnego.

Szczególnie zalecamy stosowanie preparatów: Mirka, Mosatamir Soft, Mydło antybakteryjne.

Mydło neutralne bezzapachowe

  • Preparat płynny do higienicznego mycia rąk mających kontakt z żywnością

  • Doskonale usuwa florę bakteryjną, nawilża i zabezpiecza kosmetycznie dłonie

  • Usuwa florę bakteryjną

  • Bardzo wydajne

Zastosowanie

Preparat płynny do higienicznego mycia rąk mających kontakt z żywnością. Do zastosowania w zakładach przemysłu rolno-spożywczego, kuchniach zbiorowego żywienia, obiektach publicznych i przemysłowych.

Dozowanie

Gotowy do użycia. Czas kontaktu minimum 15 – 20 sekund.

Opakowanie

5 kg, 20 kg

Pliki do pobrania

MOSTAMIR SOFT

Płyn do szybkiej dezynfekcji rąk

  • Alkoholowy preparat biobójczy przeznaczony do dezynfekcji rąk

  • Czas kontaktu minimum 5 minut

  • Temperatura 20°C

Zastosowanie

Dezynfekcja urządzeń i powierzchni, pomieszczeń produkcyjnych. Dezynfekcja za pomocą atomizerów linii produkcyjnych objętych szczególnym rygorem sanitarnym – krajalnice, konfekcja itp. Dezynfekcja rąk metodą wcierania wg zakładowej instrukcji dezynfekcji.

Dozowanie

Gotowy do użycia, pobrać z dozownika ok. 4ml i wcierać w ręce lub stopy przez min. 60 sekund. Nie spłukiwać wodą.

Opakowanie

0,5 kg, 1 kg, 5 kg, 20 kg

Pliki do pobrania

Mydło antybakteryjne

Mydło antybakteryjne do higienicznego mycia rąk

  • Nie powoduje podrażnień

  • Doskonale myje i zapewnia odpowiedni poziom nawilżenia skóry

  • Dostępne również w wersji zapachowej

Zastosowanie

Do higienicznego mycia rąk.

Dozowanie

Gotowe do użycia

Opakowanie

5kg, 20kg

Pliki do pobrania

SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI

Jesteś zainteresowany współpracą? Skontaktuj się z naszym działem handlowym. Nasz dział handlowy sprawnie przeprowadzi Cię przez wybraną ofertę oraz dobierze rozwiązania dopasowane do Twoich potrzeb.