Higiena osobista
Branża mięsna

W branży mięsnej bardzo dużą uwagę odgrywa higiena osobista pracowników, można powiedzieć, że higiena jest podstawą sukcesu każdego zakładu mięsnego.
Szczególnie zalecamy stosowanie preparatów: Mirka, Mosatamir Soft, Mydło antybakteryjne.
Płyn do szybkiej dezynfekcji rąk
-
Alkoholowy preparat biobójczy przeznaczony do dezynfekcji rąk
-
Czas kontaktu minimum 5 minut
-
Temperatura 20°C
Zastosowanie
Dezynfekcja urządzeń i powierzchni, pomieszczeń produkcyjnych. Dezynfekcja za pomocą atomizerów linii produkcyjnych objętych szczególnym rygorem sanitarnym – krajalnice, konfekcja itp. Dezynfekcja rąk metodą wcierania wg zakładowej instrukcji dezynfekcji.
Dozowanie
Gotowy do użycia, pobrać z dozownika ok. 4ml i wcierać w ręce lub stopy przez min. 60 sekund. Nie spłukiwać wodą.
Opakowanie
0,5 kg, 1 kg, 5 kg, 20 kg
Pliki do pobrania
Mydło antybakteryjne do higienicznego mycia rąk
-
Nie powoduje podrażnień
-
Doskonale myje i zapewnia odpowiedni poziom nawilżenia skóry
-
Dostępne również w wersji zapachowej
Zastosowanie
Do higienicznego mycia rąk.
SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI
Jesteś zainteresowany współpracą? Skontaktuj się z naszym działem handlowym. Nasz dział handlowy sprawnie przeprowadzi Cię przez wybraną ofertę oraz dobierze rozwiązania dopasowane do Twoich potrzeb.